Нова схема зловмисників, що видають себе за партнерів Ідея Банку по кредитуванню

Ірина
Аферист намагається вкрасти ваші кошти
Аферист намагається вкрасти ваші кошти
Зображення: pxhere.com

У прес-службі Ідея Банку повідомляють про активізацію нової схеми шахрайства. А саме зловмисники телефонують фізичним особам та представляються партнерами, посередниками Ідея Банку з видачі кредитів.

Вони вимагають від позичальників перерахувати на рахунки фірми-посередника певну суму грошей, для того щоб, нібито підтвердити платоспроможність клієнта. Схема шахрайства вражає, адже раніше зловмисники для таких операцій відкривали рахунки в інших банках, тепер одна з таких фірм відкрила рахунок в Ідея Банку! Що дало можливість шахраям переконати позичальників в тому, що вони платять в Ідея Банк. Рахунок цієї фірми одразу ж заблокував фінансовий моніторинг Ідея Банку.

“Підкреслюємо, Ідея Банк і його партнери з кредитування ніколи не беруть оплату за узгодження кредиту”, – сказав директор з ризиків Ростислав Синишин.

З переліком акредитованих кредитних посередників Ідея Банку можна ознайомитися на веб-сайті банку, або звернутися з питанням до найближчого відділення чи зателефонувати на гарячу лінію 0 800 50 20 30.

Ми писали про те, що Невже є обмеження у віці для отримання кредиту? . З якого віку українці можуть отримати кредит та до скількох років цікавить багатьох, адже в складні життєві ситуації в яких негайно необхідні гроші потрапляють всі без винятку.

Читати також