Що таке онлайн-кредит і як його отримати?

Фрол Антонов
Ноутбук і кредитна карта. Кредит онлайн — що це і як отримати?
Ноутбук і кредитна карта. Кредит онлайн — що це і як отримати?

В Україні, як і в багатьох інших країнах, інтернет є невіддільною частиною життя. Інтернет використовується багатьма компаніями для роботи. Сьогодні в інтернеті можна купити все, що завгодно, у т.ч. послуги. Але головне в нашій темі це кредит, а в інтернеті можна отримати кредит.

Онлайн-кредит — найпростіший спосіб отримання грошових коштів у позику. Перевага цього виду кредитування — швидкість надання кредиту. Немає потреби збирати будь- які документи, довідки, йти в банк та чекати своєї черги. Не потрібно декілька днів або тижнів в очікуванні рішення за кредитом. Якщо за Вашим запитом прийнято позитивне рішення, то Ви його отримаєте практично відразу.

Як отримати кредит:

  • Відкрити в банку кредитну картку(кредит на неї надається з моменту її випуску), активувати, управляти або заборонити кредит по цій карті можна через інтернет-сайт банку або мобільне застосування(якщо воно є). Сума кредиту частенько може рівнятися або перевищувати суму щомісячного доходу її власника.
  • Відкрити кредитний ліміт на свою дебетову картку (так званий овердрафт). У даному випадку кредит надаватиметься на невеликі суми, але їх цілком вистачить на похід у магазин за продуктами. Найчастіше подібний кредит надається на картки зарплатних проектів.
  • Подати заявку на отримання кредиту заповнивши спеціальну форму на сайті фінансової компанії, банку або залишити заявку на нашому сайті https://mycredit.in.

 

В Україні є велика кількість фінансових компаній і банків, що готові Вам надати кошти, які Ви повинні будете повернути з відсотками. І якщо фінансова компанія відправить кошти на Вашу картку, то банк випустить свою картку з кредитним лімітом, але без будь -яких додаткових платежів.

Важливо враховувати, що кредитні картки частенько мають щомісячну або річну абонплату, а дебетові, хіба що мають плату за sms інформування.

Кошти зараховані Вам на картку або кредитний ліміт(сума овердрафту) — це гроші, які можна використати для оплати реальних товарів, платежів та послуг. Такі грошові кошти можна буде використати на що завгодно, у т.ч. їх можна легко зняти в банкоматі, але така операція буде зроблена зі сплатою додаткової комісії(відсотка від суми операції). Це треба обов’язково враховувати.

Найціннішим в онлайн-кредитуванні для позичальника є конкуренція, великий вибір умов, термінів і сум. Кожен може знайти саме ті умови, які йому найбільше підходять.

Щоб отримати онлайн-кредит, потрібно заповнити анкету. Рішення про надання кредиту може бути прийняте впродовж декількох хвилин. Все залежатиме від бажаної суми кредиту.

 

Ми писали про те, що Чи безпечно брати онлайн кредит в інтернеті?. Все не так просто, як здається довірливим громадянам. Як не потрапити "на гачок" шахраїв?

Читати також